Index
Sheldon Sidney Niezawodny plan
Sienkiewicz Henryk Krzyżacy
Yogin Autobiografia
TCP (6)
Dodziuk Anna Psychologia podręczna CzęÂść III Pokochać (12)
GAIMAN~1 (2)
wiedza i zycie3
Pod redakcją Adama Bilikiewicza Psychiatria (podręcznik dla studentów medycyny)
lex polonica 3
03 Ultimatum Bournea
  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • bydgoszczanin.xlx.pl

  • [ Pobierz caÅ‚ość w formacie PDF ]
    .Boczek pieczonyKuchnia chiñska1 kg surowego boczkuMarynata:1/2 ³y¿eczki soli1 ³y¿ka cukru lub miodu1 roztarty z¹bek czosnku1/2 ³y¿eczki cynamonu1 goŸdzik1 ³y¿ka sosu sojowego lub 1/2 ³y¿ki przyprawy maggi i 2 ³y¿eczki wody1.Skórê boczku naci¹æ wzd³u¿, w odstêpach 2 cm.2.Wymieszaæ sk³adniki marynaty, natrzeæ boczek, odstawiæ na 6 godz.lub na noc.3.Miêso wy³o¿yæ na brytfannê skór do góry, podlaæ 3-4 ³y¿kami wody; piec przez 15 min.w mocno nagrzanym pierniku (260oC):4.Zmniejszyæ p³omieñ (60o C), piec Przez 40 min., podlewaæ wod¹ (2 ³y¿ki).5.Oddzieliæ skórê i pokrajaæ w ma³¹ kostkê; miêso pokrajaæ w plasterki.6.Podawaæ ze sma¿onymi jarzynami - (patrz: potrawy z jarzyn) lub sma¿onym ry¿em i ogórkiem konserwowym.Proporcje dla 5-6 osób [ Pobierz caÅ‚ość w formacie PDF ]
  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • aceton.keep.pl
  • 
    Wszelkie Prawa Zastrzeżone! Kawa była słaba i bez smaku. Nie miała treści, a jedynie formę. Design by SZABLONY.maniak.pl.